2018 begint in het hoge Noorden

Voor New Heroes start het tweede deel van de competitie, na de kerst break, op het Kalverdijkje in Leeuwarden. Daar zullen onze helden aantreden tegen Aris. In oktober wist New Heroes nog met overtuigende cijfers, 88-47 van de Friese formatie te winnen.

In oktober hadden onze lange mannen het nog voor het vertellen onder de borden. Die zullen nu mogelijk wat meer weerstand krijgen nu Aris Jeroen van der List hebben overgenomen van BAL.

Vlak voor kerst kon Aris niet beschikken over Stefan Mladenovic en Valentijn Lietmeijer. Of beide spelers inmiddels weer fit zijn blijft afwachten. Voor zover bij ons bekend is de Bossche formatie blessure vrij en kan dus op volle sterkte aantreden tegen Aris wat normaal gesproken een maatje te klein zou moeten zijn.  Toch moet de wedstrijd van vanavond niet te licht moeten worden opgevat. Het zou niet de eerste keer zijn dat we aan het Kalverdijkje verrast worden. Winst is voor New Heroes belangrijk om de derde plaats te behouden en om zo aansluiting bij de top 2 te houden.

De wedstrijd is vanavond 6 januari 2018 om 20.00 uur hier op de livestream te zien.