Tegenstander na bekerduel in Amsterdam al bekend.

Op zichzelf is het een vreemde volgorde, eerst loten en dan nog moeten spelen. New Heroes moet op 9 januari 2018 om 20.00 uur in de vierde ronde van het bekertoernooi in Amsterdam aantreden tegen Apollo.

Wie de tegenstander van de winnaar in dit duel in de kwart finale gaat worden is al bekend. De loting van die volgende ronde is al geweest nog voordat de wedstrijd in de Apollohal is gespeeld. Sterker nog, in de vierde ronde van het bekertoernooi moesten nog drie wedstrijden worden gespeeld op het moment dat er op 21 december de loting voor de kwart finale plaats vond.

Die tegenstander van de wedstrijd Apollo – New Heroes zal Aris Leeuwarden zijn. De kwartfinale is een ronde over twee wedstrijden. Die zullen in principe voor 1 februari afgewerkt zijn. Wanneer New Heroes in Amsterdam weet te winnen dan wordt het nog passen en meten in het drukke speelschema om deze twee wedstrijden tegen Aris in te passen.

Maar laten we ook in het bekertoernooi alles met één stap tegelijkertijd bekijken. Om verder te kunnen bekeren zal New Heroes eerst uit van Apollo moeten winnen, altijd lastig.