Duel tegen Donar verplaatst

De thuiswedstrijden tegen de titelhouder Donar stonden in het oorspronkelijke schema gepland voor 1 februari en 8 februari 2018. Dat zou betekenen dat beide top thuiswedstrijden tegen de Groningers in één week in de Maaspoort worden gespeeld.

Bovendien stonden er in deze periode een groot aantal thuiswedstrijden gepland. Tel daar bij op dat New Heroes in deze drie weken een keer uit en een keer thuis tegen Leiden en twee keer thuis tegen Donar zou moeten spelen en het is wel duidelijk dat dit het zwaartepunt van een erg ongelijk verdeelde competitieschema is

Gelukkig is daar nu verandering in gekomen. De thuiswedstrijd op 1 februari 2018 tegen Donar is verplaatst naar donderdag 22 maart 2018 om 20.00 uur in de Maaspoort. Noteer het in uw agenda.