DJ vind club in IJsland

Vorig seizoen speelde DJ Balentine nog in Bossche dienst. Na een lange zomer heeft hij weer een club gevonden. Hij speelt sinds 15 november in de Iceland Premier League voor Thor Thorlakshofn. Thorlakshofn is een plaats aan de Zuidkust van IJsland.

Inmiddels heeft hij twee wedstrijden gespeeld voor de club die op de één na laatste plaats in de Iceland Premier League staat. Een league waar 12 ploegen in spelen.

Tot aan het moment dat DJ de ploeg kwam versterken had Thor Thorl van de 7 gespeelde competitie wedstrijden er slechts één weten te winnen. Of het aan de komst van DJ heeft gelegen weten we niet maar de twee wedstrijden waar DJ mee speelde werden beiden gewonnen. Ook de laatste wedstrijd tegen Hottur Egilsstadir werd gewonnen (71-80) DJ liet in deze wedstrijd 34 punten, 2 rebounds en 7 assists aantekenen. Met 19,7 gemiddeld per wedstrijd staat hij meteen op de tweede plaats van de topscoorder lijst van zijn club.