Geniet live van Donar vs New Heroes

Zondagmiddag wordt het voor New Heroes een spannende middag. In Groningen wordt er gespeeld tegen Donar. Omdat landstede deze week verrassend verloor van Rotterdam delen Donar en New Heroes nu nog de tweede plaats in de DBL.

De ploeg die de wedstrijd wint hoeft deze 2e plaats dan niet meer te delen. Tot op heden heeft New Heroes nog niet kunnen winnen van een ploeg uit de top 4. In Zwolle en Leiden gingen eerdere wedstrijd, nipt, verloren. Donar verloor in Leiden en de wedstrijd in Leeuwarden werd verloren verklaard omdat er op een gegeven moment 5 buitenlandse spelers voor Donar op het veld stonden.

De top 4 in de DBL zit dit jaar erg dicht bij elkaar. De wedstrijden worden met maar hele kleine verschillen gewonnen of verloren. Spanning en sensatie lijkt dan ook gegarandeerd zondag. Wil je de wedstrijd bezoeken? Kaarten bestel je hier.

Voor de thuisblijvers is de wedstrijd te volgen op de livestream van Podium TV met commentaar van Hink Jan Apotheker en op RTV Noord.
De livestats zijn hier te vinden.

De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 3 december 2017 om 15.00 uur