Apollo eerste horde voor New Heroes

New Heroes mag in de vierde ronde van het beker toernooi naar Amsterdam. Daar wordt de alles beslissende wedstrijd in de 8e finale gespeeld. Er is geen returnwedstrijd dus de winnaar van dit duel gaat door naar de volgende ronde. Wie de winnaar daar zal treffen is nog onbekend.

Het zou zomaar kunnen dat onze Helden na een eventuele winst in Amsterdam tegen The Black Eagles moeten spelen. Die krijgen namelijk Racing Beverwijk op bezoek in de 8e finale en kunnen na een eventuele winst zomaar de Bossche formatie treffen. Voorwaarde is wel dat zowel New Heroes als Black Eagles hun wedstrijd in de 8e finale winnen.

Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen. Eerst moet er nog gewonnen worden van Apollo Amsterdam. Dat is zeker niet vanzelfsprekend. In de competitie wist New Heroes dit seizoen na een moeizame wedstrijd met 67-79 in Amsterdam te winnen.

Wanneer de wedstrijd in Amsterdam zal worden gespeeld is nog niet bekend.