Poropat jaloers op Leiden

Na de verloren wedstrijd tegen Landstede stak Silvano Poropat zijn verwondering over het abritrale drietal niet onder stoelen of banken. Ook na de verloren wedstrijd tegen Leiden van afgelopen zaterdag was de Bossche coach erg openhartig naar de verslaggever van het Brabants Dagblad.

,Zo’n atmosfeer bij onze thuiswedstrijden in Den Bosch. Dat zou ik ook wel willen” zei de Kroaat nadat de fanatieke aanhang de Leidse formatie in de laatste minuten voorbij New Heroes schreeuwden. Ook clubeigenaar Bob van Oosterhout liet zich in een facebook bericht positief uit over de Leidse aanhang en citeerde Leon Kersten in zijn bericht: “‘on-Nederlands’ goed; qua spanning, intensiteit, sfeer (ge-wel-dig-e fans!)”.

De 5 mei hal is meer een soort Vinkenkamp dan een Maaspoort en het is nog af te wachten of in een, in Leiden zo gewenste, topsporthal de oren na de wedstrijd nog zo zullen suizen als afgelopen zaterdag. Neemt niet weg dat het ook in de Maaspoort best kan spoken. Laten we er met zijn allen onze jongens toe-schreeuwen en aanmoedigen tot we schor naar huis gaan. Zaterdag hebben we kunnen zien dat het echt helpt. We moeten er alleen wel even op de eerst volgende wedstrijd in de Maaspoort wachten. Eerst staan de uitwedstrijden tegen Amsterdam en Groningen nog op het programma. Schraap de kelen maar vast voor 14 december, dan ontvangen we Basketball Academie Limburg in de Maaspoort. Heya Den Bosch.

Het artikel in het Brabants Dagblad over de wedstrijd tegen Leiden is te lezen via Blendle en kost €0,29.