Titans

Nieuwe Titans stand

Wanneer je vaste bezoeker bent in de Maaspoort ken je the Titans vast wel. Zij staan altijd bij de ingang lootjes te verkopen. Om mee te gaan met de professionaliseringslag die bij het Bossche basketball plaatsvindt vonden the Titans dat zij ook niet achter konden blijven. Om de foyer mooier aan te kleden en beter op te vallen voor de supporters is onze stand drastisch aangepast.

Die achterwand is het begin. Ook de kast/desk zal bijvoorbeeld nog onder handen worden genomen. In de achterwand is een scherm opgenomen met een soort kabelkrant. Zo kunnen the Titans jou als supporter op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Je kan natuurlijk altijd vragen stellen aan de vrijwilligers van the Titans die bij de stand staan.
De wand heeft een dubbele functie want ook tijdens het Titans café dient deze als aankleding achter de gast van het café.

Naast het Titans café organiseren we ieder jaar bowling with the stars, doen we sfeeracties tijdens thuiswedstrijden, spelen we een grote rol met de rook en het licht tijdens de presentatie van het team, spelen we mee op het supporterstoernooi, kunt u tijdens de play offs vaak uitkaarten via the Titans kopen (waarbij leden voorrang hebben) en zijn goede ideeën voor nieuwe activiteiten altijd van harte welkom.

Kom gerust even kijken bij onze stand en maak even vrijblijvend een praatje zodat we elkaar beter leren kennen. We hebben toch allemaal als doel het Bossche professionele basketball te ondersteunen en daarbij komen the Titans op voor de belangen van de supporters.