Zondag gaat het echt beginnen

Zondagmiddag, 16.00 uur gaat het seizoen pas echt goed van start. Niet alleen hebben de spelers zich goed voorbereid maar ook  iedereen bij New Heroes en The Titans hebben de handen uit de mouwen gestoken om de thuiswedstrijden tot een belevenis te maken.

Voor de seizoenkaarthouders is het van belang op tijd te komen. De kaarten kunnen namelijk voor de wedstrijd van 13:00 uur tot 15:30 uur, bij de hoofdingang van de Maaspoort worden opgehaald. Zorg ervoor dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt, wanneer je de seizoenkaart(en) komt ophalen.

We zouden iedereen willen adviseren om op tijd te komen. Op de foto bij dit artikel zie je de kar die The Titans nodig hadden voor een transport naar de Maaspoort. Wat daar in zat? Kom zondag allemaal kijken, het zal een onderdeeltje zijn van het nieuwe spektakel rondom de thuiswedstrijden van New Heroes.

Zondag 15-10-2017 16.00 uur Maaspoort ‘s-Hertogenbosch; New Heroes vs Den Helder Suns