New Heroes in de Maaspoort!

Kom donderdag 14 september naar de Maaspoort want dan is het eindelijk zover, het nieuwe team van New Heroes onder leiding van de nieuwe hoofdcoach Silvano Poropat speelt voor het eerst in de Maaspoort! De preseason game tegen het Duitse MLP Academics Heidelberg staat dan op de planning, en is voor iedereen gratis toegankelijk!

Avondvullend programma

Voorafgaande aan de wedstrijd zal Ziggo Sport presentator Ronald van Dam een speciale voorbeschouwing op het nieuwe seizoen presenteren, ook krijg je de kans om op de teamfoto te gaan! Ook is er een Meet & Greet met de spelers en staf en kun je de nieuwe aanwinsten en de bekende krachten beter en persoonlijk leren kennen! Na afloop van de wedstrijd organiseert supportersvereniging SV The Titans een speciaal Titans Café, met interviews van enkele spelers en coaches en een hoop gezelligheid. De tip-off is om 20:00 uur, maar wees op tijd in de Maaspoort want voor de eerste 250 fans hebben we een gratis drankje met popcorn klaar staan!

Gratis drankje met popcorn

Dus ben je benieuwd naar de nieuwe selectie en hoe ze samen spelen, kom dan 14 september naar de Maaspoort. De toegang is helemaal gratis, en wees dus op tijd als je zin hebt in een gratis drankje met popcorn!