Jeroen van Vugt assistent coach van Silvano Poropat

Het hing al een tijdje in de lucht, een aantal fans wisten het al. Omdat de contracten nog niet rond waren moesten ook wij als supportersvereniging even de kaken op elkaar houden maar nu mag het nieuws naar buiten, New Heroes heeft een nieuwe assistent coach. Zijn naam? Jeroen van Vugt.

Eerder werd de functie aangeboden aan de coach van vorig jaar, Sander van der Holst die deze niet aanvaarde. Sander werd hoofd opleidingen waardoor de functie van assistent coach vacant bleef. Daar waar de naam van Jeroen van Vugt nog wel eens als mogelijk nieuwe speler voor dit seizoen genoemd werd mag hij nu de functie van assistent coach op zich gaan nemen.

Jeroen is natuurlijk een goede bekende van New Heroes. Van 2008 tot en met 2010 kwam hij uit voor onze Bossche club. Vorig jaar speelde hij zijn derde seizoen in Weert. Tussen Den Bosch en Weert speelde hij nog voor Wijchen en de Black Eagles.

Basketball en ook het coachen werd bij Jeroen met de paplepel in gegeven. Zijn vader Peter van Vugt was basketballcoach, onder andere bij de jeugd van Eiffeltowers.

Zo lijkt met de aanstelling van 26 jarige Jeroen als assistent coach de cirkel voor de familie van Vugt rond te zijn.

nieuwsoverzicht2