Extra oefenwedstrijd tegen Zwolle

New Heroes heeft in dit voorseizoen een druk oefen programma. Van Okapi Aalstars werd afgelopen zondag met 76-84 gewonnen in een mooie wedstrijd met een sterk spelend New Heroes.

Op het programma staan nog wedstrijden in Duitsland (Trier, Oldenburg en Heidelberg). Tegen Heidelberg zal ook in de Maaspoort gespeeld worden op de fan-avond van 14 september.

In Bakel zullen onze helden aantreden tegen Rasta Vechta en verder wordt er nog gespeeld tegen ZZ Leiden. De wedstrijd tegen Leiden op 30 september zal niet zoals op sommige sites vermeld in de Maaspoort worden gespeeld omdat de hal dan niet beschikbaar is. De alternatieve locatie van deze wedstrijd is nog niet bekend gemaakt.

In dit drukke schema is er nog een extra oefenwedstrijd bij gekomen. Op donderdag 28 september om 14.00 uur zal New Heroes in Zwolle tegen Landstede Zwolle spelen.  De wedstrijden tegen Leiden en Zwolle zijn een mooie graadmeter hoe sterk New Heroes in eigen competitie is.

Zie voor een volledig overzicht van alle oefenwedstrijden het speelschema op deze site.

nieuwsoverzicht2