Titans

WE NEED YOU!

Het nieuwe seizoen is in aantocht. Het basketball virus begint bij menig basketballfan al te kriebelen. Bij New Heroes en ook bij the Titans wordt er achter de schermen hard gewerkt om het komende seizoen onvergetelijk te maken. Er gaat is heel veel veranderd en er gaat nog veel veranderen. Ook the Titans veranderen mee.  (overigens als je goede ideeën hebt, laat het ons weten). Dat kunnen we niet alleen met het kleine groepje vrijwilligers die nu actief zijn namens ruim 250 leden. We zoeken mensen die voor, tijdens en na de wedstrijd mee willen helpen.

Voor de wedstrijd.

We hebben mensen nodig die willen helpen met het klaar zetten van onze stand, het verkopen van de loten en het opzetten van de verlichting in de hal voor de spelers presentatie.

Tijdens de wedstrijd

We zoeken een paar mensen die objectief kunnen kijken naar de prestaties van onze New Heroes. Die iedere thuiswedstrijd aanwezig zullen zijn en mee willen jureren voor de MVP van de wedstrijd. Niet alleen de statistieken tellen dan mee maar ook de invloed van de speler op de wedstrijd. Hoe nuttig stond hij te verdedigen, hoe doorslaggevend was juist die ene actie van hem.

Na de wedstrijd

Dan komt jouw hulp  goed van pas bij het verzamelen van de attributen die de fans van the Titans in bruikleen krijgen om de sfeer in de Maaspoort te verhogen.

Je kan dan helpen bij het afbreken van de verlichting en bij het opzetten en na afloop opruimen van het Titans café

Kortom, help mee een onvergetelijk basketballseizoen te maken en geef je op.

Stuur een mailtje sturen naar svthetitans@gmail.com

vermeld daarin wie je bent, wat jouw leeftijd en telefoonnummer is en wat je wil gaan doen

Alvast bedankt!

nieuwsoverzicht2