Geen traditionele fandag maar programma over twee dagen

Dit jaar zal er geen traditionele fandag zijn. Daarvoor in de plaats is er een programma over twee dagen, 13 en 14 september. 13 september voor de jeugd en 14 september voor alle fans.

Woensdag 13 september voor de jeugd

Allereerst, op woensdag 13 september een speciale editie van de  basketballdagen 2017. Ben je tussen de 6 en 16 jaar oud dan is dit jouw kans om getraind te worden door een van de Europese topcoaches, Silvano Poropat! Dat niet alleen, ook de hele selectie van New Heroes zal meehelpen om van jou een betere basketballer te maken.

Maar er is nog meer, dit is de kans om een speler te ontmoeten en hem eindelijk die vraag te stellen waar je altijd mee rond loopt.

Train onder leiding van Silvano Poropat

en ontmoet de spelers

Of je nou mee doet om kennis te maken met de spelers en de coach, lekker te oefenen onder leiding van de pro’s  en zo weer een beetje betere basketballer te worden, kom dan op woensdag 13 september naar de Maaspoort en doe je tussen 15.00 en 17.00 mee met de basketballdagen.

Een echte fan van New Heroes wil dit niet missen en wie weet wordt je wel ontdekt. Je krijgt in ieder geval een oorkonde mee naar huis. Schrijf je gratis in via info@newheroesbaketball.com en doe mee.

Donderdag 14 september om 20.00 voor alle fans

New Heroes zal bij de eerste thuis (oefen) wedstrijd van dit seizoen de degens kruisen met het Duitse MLP Academics uit Heidelberg. Je mag dan gratis naar binnen en om het seizoen feestelijk te beginnen is er voor de eerste 250 bezoekers popcorn en een drankje.

Gratis entree,

eerste 250 bezoekers gratis  popcorn en een drankje

Nog niet alle details van de activiteiten rondom deze wedstrijd zijn nu al bekend. Er wordt nog hard aan het programma gewerkt. In ieder geval zullen The Titans er bij deze aftrap van het nieuwe seizoen ook zijn en wellicht komt er nog een speciale editie van  het Titans café!

Laat je verrassen en kom na een lange zomer wachten allemaal naar de Maaspoort

laat je horen!

nieuwsoverzicht2