Landsmeer vs New Heroes van 30-8-2017 gaat niet door

De fans die in hun agenda de eerste oefenwedstrijd van komend seizoen hadden gezet kunnen daar voorlopig een streep doorhalen. De oefenwedstrijd die New Heroes op 30 augustus in Landsmeer tegen de Landslake Lions zou spelen gaat niet door. Volgens een woordvoerder van de Landslake Lions heeft New Heroes deze wedstrijd afgezegd omdat ze tegen een andere tegenstander zouden spelen. Via Twitter heeft New Heroes dit bericht inmiddels bevestigd.

Zodra er nieuws is over de andere tegenstander en de locatie van deze wedstrijd leest u het hier op de site van the Titans.
Op onze aftelklok ziet u nu de van oorsprong tweede oefenwedstrijd uit in Aalst (B) tegen de oude club van Anthony Marshall, de nieuwste aanwinst van New Heroes.