Ervaren floorleader Anthony Marshall komt naar Den Bosch

De vierde speler van buiten Nederland die in dienst treed bij New Heroes is de 26 jarige, 191 cm lange Anthony Marshall. Anthony heeft zijn sporen in Europa al verdiend. Hij komt over van de Belgische Leuven Bears. Vorig jaar maakte Anthony als point guard nog veel indruk in de oefenwedstrijd tegen onze New Heroes.

Het seizoen verliep minder voorspoedig voor Anthony. Hij raakte zwaar geblesseerd aan zijn knie en moest daar aan geopereerd worden. Dat zorgde er voor dat hij het restant van het seizoen niet kon spelen. Volgens de medische rapporten is Anthony weer helemaal genezen.
Voordat Anthony naar Leuven kwam maakte hij de voorbereiding bij Okapi Aalstar mee maar moest ook daar afhaken in verband met een blessure.

Daarom gaat New Heroes niet over één nacht ijs en laat hem nog een keer uitgebreid medisch keuren.
Misschien heeft deze blessure, Poropat als coach en de visie van de club er voor gezorgd dat een buitengewoon goede speler als Marshall voor New Heroes heeft gekozen. Een speler van zijn kaliber en zijn staat van dienst is normaal gesproken niet te betalen voor een Nederlandse club.
Voordat Anthony naar Europa kwam speelde en studeerde hij op de University of Nevada in Las Vegas.
Anthony is een echte floorleader die snel met de bal in transitie is en ook diep kan spelen in penetratie langs de lijn. Hij kan zeker ook agressief verdedigen. Hij kan met zijn veelzijdige scores, fysiek spel en talloze assists een stempel op de wedstrijd drukken.