Norville Carey 3e buitenlandse speler

New Heroes heeft een overeenkomst gesloten met de 103 kilo zware en 2.01 grote forward, Norville Carey. Deze op de Britse Maagdeneilanden geboren speler speelde afgelopen seizoen voor de Rider University in de NCAA1 Metro Atlantic Athletic Conference. Daar scoorde hij afgelopen seizoen gemiddeld 11.3 punten en 6,9 rebounds per wedstrijd.

Norville Carey kreeg op de Maagdeneilanden van een vriend de bijnaam Banana. Na het overlijden van deze vriend ging iedereen deze bijnaam voor Norville gebruiken.
Basketball was eigenlijk niet de eerste sport van Norville. Hij was een erg goede volleyballspeler. Daar vielen zijn atletisch vermogen en sprongkracht op. Nadat Norville werd gevraagd om een keer mee te gaan basketballen werd hij meteen verliefd op het spelletje en liet hij volleyball voor wat het was.
Hij werd op de Maagdeneilanden ontdekt en gevraagd of hij in de USA wilde gaan basketballen. Daar had Norville wel oren naar en hij ging naar de Highschool. Hij speelde daar op de Red Lion chritian Academy in Bear (Delaware).

Daarna speelde hij als Golden Eagle voor de University of Southern Mississippi in Hattiesburg, Mississippi. Na drie jaar daar te hebben gespeeld werd hij overgenomen door Rider University in Lawrencevillle New Jersey, waar hij vorig seizoen speelde.
Norville zag tevens kans om zijn studie sociologie met succes af te ronden.

Wat weinig mensen weten is dat Norville een tweelingbroer met de naam Nigel heeft. Deze woont nog op de Maagdeneilanden, speelt ook basketball maar neemt dat een stuk minder serieus dan Norville. Tijdens het opgroeien voelden beide broers veel competitie tussen elkaar. Volgens Norville heeft dat er voor gezorgd dat hij erg competitief is ingesteld.
Voor Norville komt zijn droom uit nu hij op professionele basis basketball kan spelen bij New Heroes.
New Heroes krijgt er met Norville een sterke speler met veel sprongkracht en goede timing bij.