Connect with us

New Heroes

Begroting verviervoudigd

Volgend seizoen, 2017 – 2018, zal de begroting van New Heroes fors hoger zijn. Afgelopen seizoen begonnen de Shooters met een begroting van 3 ton. In dat seizoen werd New Heroes als hoofdsponsor en naamgever aangetrokken.

New Heroes telt voor deze drie jarige overeenkomst ongeveer 1 miljoen euro neer. Door een beter gevulde businessclub, meerdere sponsoren zal de begroting volgend jaar bijna verviervoudigen tot ongeveer 1,1 miljoen. Dat komt aardig in de richting van de Groningse begroting die in de buurt van de 1,4 miljoen zal liggen.


In de zomerperiode is er minder tot geen basketballnieuws. De spelers zijn terug naar huis en het lijkt er op dat de hele basketballwereld massaal op vakantie is. Toch wordt en achter gesloten deuren heel hard gewerkt voor het seizoen 2017-2018. Er wordt druk onderhandeld, teamsamenstelling worden gesmeed, contractbesprekingen gevoerd, plannen gemaakt enz.
Een uitgelezen tijd voor geruchten en speculaties maar ook nieuwtjes die achteraf toch waar blijken te zijn. Wij willen u deze informatie over New Heroes u niet onthouden en publiceren deze nieuwtjes in de rubriek “transfer talk”. Zoals het gaat met geruchten, de kans dat het in werkelijkheid net wat anders zit blijft. We kunnen onze bronnen veelal niet prijs geven maar zullen de berichten zoveel mogelijk verifiëren en op waarheid toetsen.

basketbalbingoklein